Le journal de bollywood

#

Karan Johar – la filmographie

Karan-Johar
Karan-Johar

Découvrez la filmographie de Karan Johar

Directeur
  • Ae Dil Hai Mushkil  – 2016 ( Hindi )
  • Bombay Talkies  – 2013 ( Hindi )
  • Student Of The Year  – 2012 ( Hindi )
  • My Name Is Khan  – 2010 ( Hindi )
  • Kabhi Alvida Naa Kehna  – 2006 ( Hindi )
  • Kabhi Khushi Kabhie Gham  – 2001 ( Hindi )
  • Kuch Kuch Hota Hai  – 1998 ( Hindi )
Producteur
  • Dostana 2  – 2016 ( Hindi )
  • Ayaan Mukherjee’s Next  – 2016 ( Hindi )
  • Kapoor & Sons  – 2016 ( Hindi )
  • Ae Dil Hai Mushkil  – 2016 ( Hindi )
  • Shuddhi  – 2015 ( Hindi )
  • Shaandaar  – 2015 ( Hindi )
  • Badtameez Dil  – 2015 ( Hindi )
  • Koochie Koochie Hota Hai  – 2015 ( Hindi )
  • Baahubali  – 2015 ( Hindi )
  • Brothers  – 2015 ( Hindi )
  • Humpty Sharma Ki Dulhania  – 2014 ( Hindi )
  • Hasee Toh Phasee  – 2014 ( Hindi )
  • Ungli  – 2014 ( Hindi )
  • 2 States  – 2014 ( Hindi )
  • Gippi  – 2013 ( Hindi )
  • Yeh Jawani Hai Deewani  – 2013 ( Hindi )
  • Agneepath  – 2012 ( Hindi )
  • Ek Main Aur Ekk Tu  – 2012 ( Hindi )
  • My Name Is Khan  – 2010 ( Hindi )
  • We Are Family  – 2010 ( Hindi )
  • I Hate Luv Storys  – 2010 ( Hindi )
  • Kurbaan  – 2009 ( Hindi )
  • Wake Up Sid  – 2009 ( Hindi )
  • Dostana  – 2008 ( Hindi )
  • Kaal  – 2005 ( Hindi )
  • Kal Ho Naa Ho  – 2003 ( Hindi )
Acteurr
  • Bombay Velvet  – 2015 ( Hindi )
  • Shaandaar  – 2015 ( Hindi )
  • Shamitabh  – 2015 ( Hindi )
  • Hasee Toh Phasee  – 2014 ( Hindi )
  • C Kkompany  – 2008 ( Hindi )
  • Kabhi Alvida Naa Kehna  – 2006 ( Hindi )
  • Dilwale Dulhania Le Jayenge  – 1995 ( Hindi )