Le journal de bollywood

#

Anil Kapoor

Anil Kapoor
Anil Kapoor
Découvrez la filmographie de Anil Kapoor
Acteur
  • One Way Ticket  – 2016 ( Hindi )
  • Mr. India 2  – 2015 ( Hindi )
  • Welcome Back  – 2015 ( Hindi )
  • No Entry Mein Entry  – 2015 ( Hindi )
  • Dil Dhadakne Do  – 2015 ( Hindi )
  • Power  – 2015 ( Hindi )
  • Mumbai Saga  – 2014 ( Hindi )
  • Cities  – 2014 ( English )
  • Race 2  – 2013 ( Hindi )
  • Shootout At Wadala  – 2013 ( Hindi )
  • Mahabharat – 3D Animation  – 2013 ( Hindi )
  • Tezz  – 2012 ( Hindi )
  • Unusual Love Story  – 2012 ( Hindi )
  • Chandralekha  – 2012 ( Hindi )
  • Mission Impossible 4  – 2011 ( English )
  • No Problem  – 2010 ( Hindi )
  • Tees Maar Khan  – 2010 ( Hindi )
  • Short Kut – The Con Is On  – 2009 ( Hindi )
  • Slumdog Crorepati  – 2009 ( Hindi )
  • Wanted  – 2009 ( Hindi )
  • Naanum Kodeeswaran  – 2009 ( Tamil )
  • Slumdog Millionaire  – 2008 ( English )
  • Yuvvraaj  – 2008 ( Hindi )
  • Black & White  – 2008 ( Hindi )
  • Race  – 2008 ( Hindi )
  • Tashan  – 2008 ( Hindi )
  • Salaam-E-Ishq  – 2007 ( Hindi )
  • Welcome  – 2007 ( Hindi )
  • Darna Zaroori Hai  – 2006 ( Hindi )
  • Hum Ko Deewana Kar Gaye  – 2006 ( Hindi )
  • My Wifes Murder  – 2005 ( Hindi )
  • Chocolate  – 2005 ( Hindi )
  • Bewafaa  – 2005 ( Hindi )
  • No Entry  – 2005 ( Hindi )
  • Musafir  – 2004 ( Hindi )
  • Chandralekha  – 1997 ( Malayalam )
  • Ram Lakhan – 1989  – 1989 ( Hindi )
  • Mr India  – 1987 ( Hindi )
  • Pallavi Anupallavi  – 1983 ( Kannada )
Producteur
  • Khoobsurat  – 2014 ( Hindi )
  • No Problem  – 2010 ( Hindi )
  • Short Kut – The Con Is On  – 2009 ( Hindi )
  • Gandhi My Father  – 2007 ( Hindi )
  • My Wifes Murder  – 2005 ( Hindi )